VIP RENT

Putovanje i van granica BiH sa luksuznim Mercedesom V klase

Bilo da se spremate za put ili Vam treba ekstra prostora zbog kofera, limuzina u formi kombija, mercedes V klase, namijenjen je za putovanja širom svijeta. Užitak u vožnji donosi posebnu radost, a kombi se ističe gdje god putovali. Ovaj kombi jednako je udoban i komforan za biznis putovanja, hedoniste koji vole luksuz i komfor, ali i izlete sa društvom, te za porodična putovanja. Prilagođen je za sve vrste puteva, pa vas ništa neće iznenaditi. Lagano se možete spremiti i sa porodicom otići u obližnju šumu ili dalju planinu na piknik.

Glavnu ulogu Mercedesa V klase igraju sigurnost, komfor i dinamika pa poledica, klizav i mokar put, ali i snijeg neće praviti problem, jer je sigurnost na prvom mjestu.

Sjedala se mogu prilagođavati vašim potrebama, te ih tako možete namjestiti da se gledate licem u lice ili da budete okrenuti u pravcu putovanja.

 

Kako iznajmiti Mercedes V klase?

Treba da iznajmite kombi čiji je kapacitet do osam osoba?
Želite pouzdanost i sigurnost, ali i putovati van granica BiH?
Ne tražite dalje jer novi mercedes V klase, pravi je izbor za Vas!
Ako tokom putovanja želite da odmorite u pravom smislu te riječi, pa čak i da ne vozite, kod nas Vam je na raspolaganju i mogućnost angažovanja profesionalnog vozača.

Kako biste putovali što komfornije i odmorili se od svakodnevnice, mi Vam nudimo puni doživljaj po istoj cijeni unutar i van granica BiH. Kilometraža je neograničena, a iznajmljivanje ovog luksuznog kombia obračunava se po danu.
Putuje Vam se do Rusije? Možete. Rezervoar dobijate pun, ali i vraćate, a svako punjenje dalje je na Vama. Putujte i uživajte sa Mercedesom V klase!

Izaberite sigurnost i komfor na prvom mjestu, jer vaši putnici neće ostati ravnodušni na putu Vaše destinacije i cilja!